El lugar de referencia para aquellos arquitectos que quieren saber más sobre empresas de servicios profesionales de arquitectura.

Blog

TALLERS I CONSULTORIES D’INNOVACIÓ ESTRATÈGICA

Autor | José Javier Quintana

TALLERS I CONSULTORIES D’INNOVACIÓ ESTRATÈGICA

El programa de millora de la competitivitat preveu tallers sobre innovació estratègica de l’empresa bsA-rethinking architecture- gratuïts per als arquitectes col·legiats. Els següents són:

‘Generació de noves idees de negoci innovadores’

15 d’octubre de 10 a 14 h a la sala d’actes de plaça Nova

Dirigit a arquitectes que vulguin aprendre a identificar noves idees de negoci innovadores que naixin de la interrelació del sector de l’arquitectura i de les capacitats i habilitats de l’arquitecte i altres sectors.

‘Gestió de l’economia d’un despatx d’arquitectes’

12 de novembre de 16 a 20 h a la sala d’actes de plaça Nova

Dirigit a arquitectes que vulguin tenir un control financer de la seva activitat i en especial a aquells que estan focalitzats en la consecució de resultats. Quan els ingressos i els marges disminueixen, el control financer es converteix en estratègic.

A banda, també s’ofereixen sessions de consultoria estratègica els dimarts de 10 a 15 h a partir del 21 d’octubre i fins el 9 de desembre.

Per apuntar-vos als tallers o concertar una sessió de consultoria heu d’enviar un correu electrònic a plaimpulsa@coac.cat

Comparte y disfruta
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter

Quizás también te interese:

Enviar un comentario

Tienes que iniciar sesión para escribir un comentario.