El lugar de referencia para aquellos arquitectos que quieren saber más sobre empresas de servicios profesionales de arquitectura.

Blog

Ja és aquí bsA [Catalunya]


Castellano | Català | Chino

Presentació de bsA [Catalunya]

Us haig de presentar al nostre nou i flamant director de bsA [Catalunya], Alberto Alegret Burguès. Doctor Arquitecte i PDG de l’IESE Business School. És una persona amb una sòlida experiència, expert en tots els aspectes d’arquitectura legal i urbanisme. Compaginarà la seva nova activitat en bsA amb CEIAM s.l. la seva empresa.

Una persona que aporta als despatxos/empreses d’arquitectura una clara visió empresarial, fonamentada en sòlids coneixements i amb una dilatada experiència que ho capaciten abastament per dispensar els serveis que ofereix bsA. És un consultor d’absoluta garantia.

És autor del llibre, al costat de N’Esteve Cabré i Puig, “On vas arquitecte? Guia pràctica professional de l’arquitecte en la societat europea”. El CSCAE i la Unió d’Arquitectes Perits i Forenses d’Espanya són promotors d’aquest llibre. Es tracta d’una guia professional dirigida a tot titulat arquitecte, que li ajuda en la millorar com a professional. Dota al professional d’una visió global del procés de transformació de la realitat amb la qual interactuem.

Us tinc per explicar també, que tindrem la fortuna de poder comptar amb ell com a nou autor en aquest blog. Això ja va agafant molt fonament A poc a poc, la qualitat dels nous autors està convertint a aquesta publicació digital, sens dubte, en una referència per als arquitectes. Gràcies a tots per seguir-nos, cada vegada som més i això ens aporta molta energia per seguir repicant el teclat.

Us deixo amb la foto d’Alfonso XIII i Mies Van der Rohe i el que diuen que es van dir l’un a l’altre.

- Això, para què serveix?

- Per ser bell i representar.

Comparte y disfruta
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter

Quizás también te interese:

Enviar un comentario

Tienes que iniciar sesión para escribir un comentario.